utorok 28. januára 2014

Imagine, imagine. *dada*

Tak Jednodielovka :) teda skôr také imagine :) dúfam že sa bude páčiť :) prosím okomentujte


Alebo posielam sem 😊
Y/N

Už pol roka som chodila na tanečnú. Učil nás spoločenské tance, jeden vtipný pán. Nikdy
sme sa nenudili. Vedeli sme skoro polovicu základu z cha-chy, džajvu, vals (mimochodom, nenávidím to...) sambu...Dnes sme sa učili niečo z valčíku. Učili nás tancovať po celom obvode miestnosti.
Na začiatku dvojhodinového tréningu sme mali rozcvičku. Dávala ju nejaká namyslená pipka. Netrápila som sa s tým a cvičila som. Zabudla som spomenúť, že s nami na tanečnú chodí istý chalan ktorého každú hodinu pozorujem, a rozmýšľam, aké by to bolo asi, s ním tancovať. Je talentovaný.  Ale, samozrejme, má svoju tanečnú partnerku – tú pipku čo dávala rozvičku, myslím že sa volala Tiffany? Netuším.
Po rozcvičke sme sa všetci postavili do jedného rohu a trénerka nás začala učiť kroky. Mne išli hneď na tretí krát. Takže sa to dalo v pohode.  Iným, to zase nešlo ako mne, museli sme to opakovať ešte asi desať krát.
„A teraz sa dajte do párov!“ rozkázala trénerka. Ja som sa v duchu pousmiala, aspoň som nemusela byť na nikom nalepená i keď na tom blondiakovi by sa mi to pozdávalo.
Prešli sme tú jednu stenu asi päť krát, na to si trénerka zobrala blondiačika (neviem jeho meno L ) a tréner Tiffany. Aj ja som si všimla, že to robili zle. Pustili pesničku a začali sme tancovať.  Zas som to urobila bez chyby. Spokojne som sa usmiala.
„Y/N, poď sem!“ zavolala ma trénerka. Nevedela som čo po mne chcela ale išla som. Hodila som výraz a lá, neviem čo sa deje, na kamarátku a prišla k trénerke.
„Vyskúšaj si to raz odtancovať, tuto s Niallom, či vám to pôjde,“ prekvapene som na ňu pozrela. Áno, bola som si istá, že kroky viem, ale tancovať v páre a už duplom s Niallom...Bola som trochu nervózna.
Chytili sme sa do tréningového držania, jednou –ja pravou, on lavou – sme sa držali a druhú som mala na jeho lakte (on mal tu svoju na mojej lopatke).
Trénerka pustila hudbu a začala som tancovať. Veľmi nám to nešlo, namiesto rovnej čiary sme išli krížom.  Je pravda že to bola moja chyba, nechcela som byť na nom nalepená ako by to malo byť. Trénerka iba pokrútila hlavou a pustila znovu pesničku. Zase som sa od neho držala čo najďalej.
„Ja nekúšem,“ pošepkal mi.
Pousmiala som sa.
„Ja viem,“ venovala som mu úsmev.
„Som Niall,“ predstavil sa ti.
„Y/N“
Rozprávali ste sa až moc, asi to začalo liezť na nervy aj trénerke, zmenila držanie.
Musela som ho držať okolo krku a on mňa musel okolo pásu. Bolo to úžasné tréningové držanie. Ale stále som na nom nebola nalepná, čo sa trénerka naštvala, zobrala nejaký papier, dala ho medzi nás a normálne že ma pritiskla na neho a so slovami „Ak vám ten papier spadne, neželajte si ma“ odišla a začala rátať.
Nespadol nám. Našťastie. Zobrala nám ho a ja som sa trochu uvoľnila a musím povedať, že nám to vážne išlo.
Trénerka sa usmiala. Na konci tréningu sme si všetci posadali na zem a pozreli sme sa na ňu.
„Tak, odteraz bude Niall tancovať s Y/N , bude to pre neho lepšie, Y/N je od neho o niečo nižšia takže to bude akurát. A ty, Tifanny, budeš tancovať zatiaľ sama,“ usmiala sa na ňu. Tiffany iba vystrčila bradu a kukla na ňu výrazom, WTF? A potom sa pozrela na mňa (sedela som z jednej strany vedľa Nialla, vedľa neho bola z druhej strany Tiffany) a pozrela na mňa pohladom, a lá, zabijem ťa. Ja som sa iba spokojne usmiala a išla som si zobrať tašku. Prevesila som si ju cez plece a spolu s kamoškou sme vyšli von.  Pýtala sa ma ako sa mi sním tancovala a tak, no ja som jej odvetila že sa mi ani hovoriť nechce, poviem jej to v škole.
Išli sme každá svojím smerom keď...
„Y/N“ niekto zvolal.
Prekvapivo som sa otočila a zbadala som tam stáť Nialla.
„Počkaj ma!“ zakričal a dobehol ma.
„Iba som sa chcel opýtať či by si sa neišla niekam najesť,“ vytisol zo seba, chudáčik, bol celý zadychčaný.
„Rada,“ aj tak, môj odvoz nepríde, musela by som to prejsť peši,..alebo počkať hodinu na autobus a s tebou to uplynie rýchlo – dodala som si.
Prišli sme do najbližšej reštaurácii a objednali sme si.
„Prečo si začala chodiť na tanečnú?“ spýtal sa ma.
„Dobrá otázka...A asi, iba preto že som sa doma nudila a toto prišiel ako dobrý spôsob, čo ty?“
„Chcel som spoznať nových ľudí a niečo sa aj naučiť...“
Celý čas sme sa rozprávali až ma dva autobusy odbehli, ten tretí som už musela stihnúť, preto som na zastávke stála už 10 min. pred ním.
Niall tam bol so mnou.
Keď som zbadala môj autobus, smutne som sa na neho pozrela.
„Budem musieť ísť,“ vytisla som zo seba. Nerada som sa lúčila.
„Jo jasné. Rád som ťa spoznal,“ usmial sa a objal ma.
„Aj ja teba, ahoj!“ objala som ho a postavila sa do rady na bus.
„Ahoj! Vlastne, neodpovedal som ti na jednu otázku,“ zakričal na mňa. Prekvapene som sa na neho pozrela a obzrela som sa na neho.
„Pýtala si sa ma, či sa mi niekto páči...“ vytisol zo seba.
Prikývla som. Staré babky začali šomrať  že čo nenastupujem, a šofér sa ku ním pridal.
„Páči sa mi...“ povedal nejaké meno no  nič som nepočula lebo šofér mi začal nadávať, či sa uráčim nastupovať alebo nie. Odstúpila som od dverí bližšie k Niallovi a pozrela sa na neho.
„Kto sa ti páči? Tiffany? Určite je šťastná,“ pipka jedna posraná, dodala som v duchu.
„Nepáči sa mi Tiffany,“ pozrel sa na mňa.  Pozeral mi do očí ako keby tam niečo  hľadal. Mala som čo robiť aby som ho tam  nepobozkala.
„A kto teda?“ vytisla som zo seba.
Opatrne pristúpil bližšie a pritiahol si ma k sebe.
„Y/N“  začervenal sa.
Prekvapene som na neho pozrela. Nie, toto je iba blbý fór. Nasilu som sa usmiala.
„Mám dvojničku?“ spýtala som sa.
Čapol si po čele a rozosmial sa.
„Páčiš sa mi ty, nikto iný iba ty...Už dlchšiu dobu ale nemal som odvahu ti to povedať...“ pousmial sa na mňa.
Naklonila som sa k nemu, chytila ho okolo krku, on mňa za pás a pobozkali sme sa...

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára