sobota 5. januára 2013

Strong Love Part A (by *K)

dievčatká tu je jednodielovka s Liamom ;)

PS: ospravedlňujem sa za meškanie so Secrets, ale zajtra by už mohla byť 5th :)
_________________________________________________

Danielle


,,Liam, prečo do čerta nevieš pochopiť, že už nevládzem? Nevládzem znášať toľko nenávisti a ešte k tomu si ty myslíš, že ťa nemilujem!" vrieskala som na celý náš byť, pričom som isto iste začínala nepeknú hádku.
,,Ja ťa chápem Danielle. Chápem ťa a poslednýkrát ťa prosím, aby si
vydržala ešte tento týždeň. Potom budeme mať s chalanmi voľno a ja ťa pred všetkými ochránim! Potom si už nikto a nikdy neotvorí na teba ústa. Prosím." prosebne sa na mňa pozrel a mne sa do očí začali tlačiť slzy, ktoré následne začali padať na moje líca.
,,Daj mi čas. Potrebujem vychladnúť!" povedala som zľahka a uprela som na ňho moje zaslzené oči. Bez slova som sa otočila a zamierila som si to do predsiene, kde som si okolo krku obtočila šál a natiahla na seba zimný kabát. Bolo len krátko pred Vianocami a ja som sa tu hádala s mojim priateľom, ktorého milujem najviac na svete.
,,Danielle stoj, prosím!" počula som jeho hlas a o chvíľu aj tlak na mojom lakti. Otočila som sa na ňho a zapozerala som sa do jeho dokonalej tváre, ktorú tak veľmi zbožňujem.
,,Liam vieš, že ťa milujem viac ako svoj život, ale prosím nechaj ma teraz samú. Potrebujem rozmýšľať. Potom sa ti ozvem. Milujem ťa!" povedala som a jemne som si vytrhla moju ruku z jeho zovretia, pričom som otvorila dvere a rozbehla som sa z budovy. Vedela som, že ma chápe, aj že sa za mnou teraz nerozbehne, pretože som ho o to prosila. Vyšla som z budovy a zamierila som si to do najbližšieho parku. Tam sa rozmýšľa najlepšie. Ešte viac som si k telu pritiahla môj kabát a hlavu som sklonila, aby ma nebičovali do tváre dotieravé vločky snehu. Ak takto budem dlho vonku určite prechladnem, ale v tejto chvíli mi to bolo jedno. Prešla som popri novom Starbuckse na rohu a tak som sa rozhodla kúpiť si niečo teplé. Zahla som dovnútra a objednala som si jednu horúcu čokoládu. Sladké ma upokojí a aj zahreje. Vyšla som z kaviarne a po prejdení cez úzku cestičku som sa dostala k vstupnej bráne do parku, kde som si to zamierila k mojej obľúbenej lavičke. Po pár metroch sa ma zmocnil čudný pocit. Otočila som sa, aby som zistila či ma niekto nesleduje, ale nikoho som nevidela. Všade bolo mŕtvo a nikoho nikde. Sadla som si na lavičku a začala som rozmýšľať. Nad všetkým. Nad mojim životom, nad Liamom a vlastne nad všetkým okolo neho. Keď ma už čokoláda nemala ako hriať, dopila som posledné dúšky a pohár som hodila do koša. O pár sekúnd na to krovie za mojim chrbtom zašušťalo a ja som sa vystrašene postavila z lavičky, pričom som pohľadom prečesávala okolie. Z krovia vystúpilo dievča asi v mojom veku a v ruke držalo zbraň namierenú priamo na mňa. Na tvári sa jej zračil víťazoslávny úsmev a ja som vedela, že moje dni sú spočítané.
,,Konečne som ťa našla!" zasmialo sa dievča a začalo sa ku mne pomaly približovať. Ani neviem ako, ale moje nohy sa vzali a snažili sa tiež pomalým krokom vzdialiť čo najďalej od nej.
,,Čo-čo chceš?" vykoktala som zo seba a moje kolená sa roztriasli. Môj pohľad sa stretával s pištoľou a do očí sa mi začali tlačiť slzy.
,,No čo asi? Nevidíš tú pi.." chcela dokončiť, ale zastavil sa môj mobil, ktorý sa mi rozzvonil vo vrecku. Bol to Liam, pretože len na neho mi zvoní 'Little Things'.
,,Môžem to zdvihnúť?" opýtala som sa ustráchane a hodila som na ňu pohľad plný strachu.
,,Si sprostá alebo čo? Ešte, aby si ma prezradila, keď konečne môžem uskutočniť to, čo tak dlho plánujem!" povedala výsmešne a div, že mi nenapľula do tváre.
,,Prečo to robíš?" opýtala som sa jej pri vytrvalom Liamovom vyzváňaní.
,,Pretože máš to, čo chcem ja. Liama. Mám ho mať ja a nie ty!" precedila pomedzi zuby a hlaveň pištole namierila na moje stehno, pokiaľ siahal môj kabát a odkiaľ sa ozývala melódia tej krásnej piesne. Nasledoval výstrel, po ktorom ma zasiahla agónia bolesti, ktorá sa mi rozliala po tele. To dievča malo presnú mušku a trafila rovno do miesta, kde bol mobil, ktorý ihneď stíchol. Bola pri mne tak blízko, že guľka preletela cez mobil a zaryla sa mi do tela. V strašnej bolesti som sa zložila k zemi a dopadla som rovno na tvár do chladného snehu.
,,Hej ty! Čo tam robíš?" počula som hlas, ktorý bol čoraz vzdialenejší a menej intenzívny. Pred očami sa mi mihal celý môj život spolu s obrazmi vysmiateho Liama, ktorý mi šepkal 'Milujem ťa' ako po prvý raz. V tej chvíli som si uvedomila, že ani smrť, ktorá o pár minút príde mi nezakáže milovať ho až naveky. Videla som aj temnotu, ktorá sa ku mne nebezpečne približovala a snažila sa stiahnuť ma so sebou. Snažila som sa bojovať, ale podľa intenzity bolesti a množstva krvi, ktorá bola navôkol mňa som si myslela, že guľka zasiahla stehennú tepnu, vďaka čomu o chvíľu umriem. Poslednýkrát som sa pokúsila otvoriť oči, ale keď som prišla na to, že je to zbytočné podvolila som sa temnote..

Liam

Šprintom som vbehol do nemocnice nechajúc všetko ostatné za mnou. Hneď po tom, čo mi volali z nemocnice, že tu leží moja najväčšia láska som sa vzal a pribehol. Vedel som, že sa muselo niečo stať.
,,Danielle Peazer!" zvrieskol som na sestričku sediacu za pultom, ktorá až nadskočila a bez všetkého mi ukázala smer môjho nasledujúceho šprintu. Rozbehol som sa tým smerom a skoro som narazil do doktora, ktorý to mal namierené na operačnú sálu.
,,Pán doktor som Liam Payne priateľ Danielle Peazer.. prosím čo je s ňou?" hodil som na ňho všetky moje otázky a v duchu som sa modlil, aby bola v poriadku.
,,Och Liam.. Práve som prišiel z operačky.. Vaša priateľka je v stabilizovanom stave." povedal slová, ktoré z môjho srdca stiahli všetok strach ,, Ale je toho ešte veľa, čo Vám musím povedať. Prosím poďte za mnou. " unavene sa na mňa pozrel a moje oči sa znova rozšírili strachom.
,, Prosím povedzte mi to teraz. Nemôžem ísť za ňou? Potrebujem ju vidieť." snažil som sa dostať z neho informácie, čo najskôr a uprel som na ňho svoj prosebný pohľad.
,,Vydržte. To, že je v stabilizovanom stave sa môže kedykoľvek zmeniť. Je v umelom spánku, ktorý bol potrebný pre jej prežitie. Nedostala žiaden priamy zásah do životne dôležitých orgánov, ale guľka zasiahla stehennú tepnu a kým stihli zavolať záchranku stratila veľa krvi." povedal doktor a ja som čoraz viac nechápal všetkému tomuto.
,,Pán doktor aká guľka? Čo sa vlastne stalo?" zastavil som tok jeho slov a on sa na mňa začudovane pozrel.
,,Vašu priateľku v parku napadla nejaká dievčina a pravdepodobne ju chcela zabiť, ale vyrušil ju strážnik, ktorý mal práve službu." vysvetlil mi celú situáciu a mne všetko zapadlo do seba. Vďaka všetkej nenávisti sme sa pohádali a ju chcelo zabiť nejaké dievča. Zahmlilo sa mi pred očami a zakrútil sa so mnou celý svet.
,,Pán Payne ste v poriadku? Mám Vám niečo doniesť?" ustráchane ma chytil za rameno a posadil na stoličku vedľa steny.
,,Nie.. nie.. je to v poriadku. Ako dlho bude v umelom spánku?" hodil som na doktora psie oči a čakal som najkrajšiu odpoveď.
,,Práve to nevieme. Všetko záleží na jej stave." zamumlal a môj svet sa znova roztočil.
,,T-takže mi chcete povedať, že to môže, ale nemusí prežiť?" vykríkol som a do očí sa mi začínali tlačiť slzy. Mal som chuť zomrieť.
,,Áno. Myslel som presne to." vydýchol a slzy sa mi začali valiť po celej tvári ,,Ale slečna Danielle je veľmi silná a ona to určite zvládne. Jej telo je mladé a zdravé, tak treba už len dúfať." dokončil, čím mi do srdca vlial troška nádeje.
,,Môžem ju vidieť, prosím?" vzdychol som pomedzi vzlyky a snažil som sa to nejako vydržať.
,,Jasné, poďte za mnou!" pousmial sa, zdvihol sa zo stoličky a zamieril si to cez biele chodby až k izbe 119. Celú cestu som sa len modlil k tomu najvyššiemu a nevnímal som žiadne okolie. Doktor zastal pred dverami, chytil kľučku a tým mi ukázal nehybné telo, ležiace na posteli a napojené na milión prístrojov, ktoré mi len zhoršovali situáciu. Prešiel som okolo neho a zamieril som si to k mojej najzbožňovanejšej osobe na tomto svete.

part B? 15+ komentov 

*K

17 komentárov:

  1. Aww..Salanc..To len ty vieš písať tak úžastnuto :) Nemám slov k tomuto :) Part B čo najskor dúfám :*
    -Zdenča

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Klau,ty to vieš zakončiť vždy pri najnapínavejšej časti ;) je to fantastické....dúfam,že tých 13 komentárov tu bude čo najskôr....
    *Noms*

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Pani.Skoro som pri tom prestala dychat<3

    OdpovedaťOdstrániť
  4. je to riadne super ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. áá, super to je :) nech je rýchlo Part B :D :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Zlatko, já.. já nedýchám! :O
    Představila jsem si tam místo Dan sebe a úplně jsem z toho na káry.. husí kůži mám po celým těle!
    Neuvěřitelně píšeš.. jdu do kouta se svým příběhem! :*
    Těšing na part B! ♥
    Love you xx

    OdpovedaťOdstrániť
  7. aaa to je uzaaasne :))

    OdpovedaťOdstrániť
  8. dokonaléééé :* rýchlo 4 komentáre!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  9. krásno smutné,rýchlo part B ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. už sa teškám na part B nech je tu čo najsklôr prosím :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Je to krásne, Diam Payzer :) Jedna z mojich najobľúbenejších..couples :) neviem ako sa to povie po slovensky :D Je to krásne..normálne som sa triasla, skoro mi nothebook spadol..
    ..len prosím, nech sa Danielle nič nestane ! ..lebo ak áno, tak..sa mi bude snívať zlý sen ako keď som v SMH čítala, a Claudie.. :(
    ..prosím !
    ..inak super..naozaj..teším sa na part B, a nech je tu už čoskoro :)

    OdpovedaťOdstrániť