streda 23. januára 2013

Secrets 7.kapitola


7th je tu a ja sa ospravedlňujem za to, že ste museli tak dlho čakať. :)

__________________________________________________


,,Ďakujem za krásny večer Niall." povedala som, keď sme zastali pred dverami do mojej izby a usmiala som sa na ňho. Tiež sa usmial a ruky si vnoril hlboko do vreciek.
,,Nieje zač. Som rád, že ti bolo so mnou dobre, keďže mne je s tebou super." zasmial sa a nahodil výraz a'lá som neodolateľný, pričom ukázal koľajničky na zuboch, ktoré ma stále dostávali do kolien. Nesmiem sa do ňho
zaľúbiť! Je to až príliš riskantné. Čo ak je taký ako Rob? Aj s ním mi bolo zo začiatku tak dobre a nakoniec to skončilo pri tom, že ma týral a bil. Zažmurkala som sa snažila som sa vžiť do tejto chvíle, počas ktorej Niall niečo zanietene vysvetľoval. Moja tvár už nebola taká veselá ako pred pár sekundami a pre istotu som sklopila zrak, len aby si nemohol všimnúť, že sa niečo zmenilo. Vlastne, nezmenilo sa nič, stále ma rovnako priťahuje a stále mám pocit, že ho začínam ľúbiť, ale nesmiem si to tak veľmi pripúšťať. ,,Laura počúvaš ma vôbec?" začula som akoby z ďalekej diaľky a konečne som sa rozpamätala, pričom som sa pozrela na Nialla. Ospravedlňujúco som sa usmiala a na mojich lícach sa objavila červeň.
,,Prepáč. Zamyslela som sa." povedala som smutnejšie ako som plánovala a v jeho výraze som zbadala strach. Pristúpil ku mne bližšie a pozrel sa mi priamo do očí, pričom jeho pohľad ma priam spaľoval. Mala som šialenú chuť pobozkať ho, ale z posledných síl som sa zaprela a odstúpila som od neho.
,,Spravil som niečo zlé? Alebo čo sa deje?" začal sa vypytovať a ja som mala čo robiť, aby som sa neotočila a neutiekla naspäť do zátoky ako sme to s Niallom nazvali. Tam som sa cítila bezpečne a hlavne sama sebou. Akoby to miesto bolo to, čo ku mne odjakživa patrí, alebo akoby som mala predurčené, že tam budem tráviť nejaké tie chvíle môjho života. Stále mi behal po rozume jeden rozumný dôvod prečo sa vlastne Niall so mnou baví. Prečo by sa chlapec ako on, ešte aj z chlapčenského boybandu ako je One Direction, zahrával a bavil s dievčaťom ako som ja? S obyčajnou nulou bez minulosti a budúcnosti? Tak rada by som chcela vedieť odpovede na tieto otázky.
,,Nie, nie, nič si nespravil. Budem musieť ísť a-a Kristen ma už čaká." koktala som a snažila som sa nejako vykrútiť z tejto situácie bez toho, aby som mu podľahla.
,,Naozaj sa nič nedeje? Lebo.. akosi sa zmenil tvoj výraz. Ak ťa niečo trápi povedz mi to a ja sa to pokúsim vyriešiť." zúfalo sa na mňa pozrel, akoby mu naozaj záležalo na tom, či ma niečo trápi alebo nie. Jemne som sa pousmiala a vložila som malý kľúčik do zámky. Už som chcela odomknúť, ale zháčila som sa a pozrela som sa na Nialla, smutne stojaceho za mojim chrbtom.
,,Mám ťa aj objať?" opýtala som sa s predstieraným smiechom, pričom som bola skôr vystrašená z reakcie môjho tela na to jeho. Niall sa žiarivo usmial a zhurta prikývol akoby som mu mala utiecť. Pomaly som sa k nemu vrátila a natiahla som sa. Ruky som si spojila na jeho zátylku a pritiahla som si ho k sebe. Cez moje červené saténové šaty som cítila teplo jeho tela a moje srdce začalo automaticky reagovať zrýchlením činnosti. Cítila som, ako si nos zaryl do priehlbinky na mojom krku a vdýchol moju vôňu. Jemne ma to pošteklilo a na mojom tele sa zjavili zimomriavky. Nevšímala som si to a ďalej som sa venovala pocitu bezpečia a spokojnosti v jeho náručí. Cítila som sa tak príjemne až som si myslela, že som stvorená pre jeho objatia a náruč, ale potom sa vo mne zas prebudila vlna reality a ja som sa začala jemne odťahovať. Naše objatie trvalo len pár sekúnd, ale pripadalo mi to ako večnosť a stotina sekundy v jednom. Už sa ani sama v sebe nevyznám, čo nie je až také dobré. Keď sa naše pohľady opäť stretli mala som pocit zmeny. Prišlo mi, akoby som tie azúrové oči poznala už celú večnosť a nie len 48 hodín. Poznanie sa mi rozlialo po žilách a moje kolená ma prestávali počúvať. Aj napriek všetkým mojim myšlienkam som sa natiahla a vlepila som mu rýchly bozk na líce, pričom som sa otočila a zavrela som sa v izbe nechajúc ho pred mojimi dverami rovnako vykoľajeného, ako som bola vykoľajená aj ja.

Niall

,,Niall! Hey bro tu sme!!" počul som známy hlas z pravej strany terasy reštaurácie, okolo ktorej som prechádzal za cieľom niečo si zajesť na večer. Mal som nehorázny hlad a už som chcel byť aj naspäť s Laurou. Včera večer, keď ma pobozkala som si uvedomil, že som do nej až po uši zaľúbený, a že si ju nenechám vziať ničím. Ľúbil som ju viac ako svoj život a moje srdce aj myseľ mi to patrične potvrdzovali. Number #1 v mojej hlave už nieje jedlo, ale ona. Neustále sa hrá aj s myšlienkami, ktoré na prvý pohľad nemajú spoločné nič s jej dokonalosťou, ale stále sa tam nejako pripletú tie jej dokonalé modré oči a plné zmyselné pery, ktoré by som tak veľmi chcel bozkávať, ale nemôžem.

Pohľadom som skontroľoval pravú stranu, pričom mi pohľad zablúdil presne na terasu pred jej izbu, na ktorej sedela ona. Na pletenom kresle, opretá o sklo za sebou. Na sebe mala len bielu košeľu a krátke šortky, pričom si pravou rukou pridržiavala hlavu a tú druhú mala položenú medzi kolenami. Slabá čierna linka jej lemovala oči a pery mala jemne pootvorené ako stále, keď tuho premýšľa alebo spomína. Mal som chuť prísť k nej, objať ju a už nikdy nepustiť, ale musel som sa krotiť. Pohľadom som neochotne opustil tú dokonalosť a pozrel som sa na Zayna, ktorý na mňa kýval od stola pár metrov odo mňa spolu s ostatnými chalanmi. Nahodil som svoj 'neodolateľný' úsmev a vybral som sa k nim. Keď som videl stôl plný jedla môj žalúdok sa ozval.
,,Chalani hneď k Vám prídem, ale musím si ísť niečo vybaviť." usmial som sa na nich a nechal som ich sedieť a pozerať sa na môj vzďaľujúci sa chrbát s otvorenými ústami. Prešiel som tých pár metrov cez kľukatú úzku cestičku a zastavil som sa asi meter od nej. Nevšimla si ma, pretože jej oči skúmali neďaleký bazén, ale myseľ jej lietala niekde veľmi ďaleko.
,,Laura? Deje sa niečo?" jemne som sa jej prihovoril, ale môj prívetivý hlas nepomohol a ona od ľaku nadskočila na kresle.
,,Niall..! Neskutočne si ma vystrašil! Toto už nerob, pretože ma už nepozbieraš!" zvyšovala hlas, ale mne to pripadalo akoby šepkala. Všímal som si pohyb jej pier a pohľad jej očí, ktoré sa teraz venovali výlučne len mne.
,,Prepáč, to som nechcel. Len si vyzerala tak.. tak.. smutne a zamyslene a videl som ťa od stola, pri ktorom sedíme s chalanmi." usmial som sa a nahodil som ospravedlňujúci pohľad. Laura nepovedala nič, len pohľadom zablúdila k stolu s mojimi bratmi a po tom, čo si niečo všimla sa jej výraz rapídne zmenil. Z nesmelej dievčiny sa stala zúrivá tigrica, ktorá vyskočila z kresla a rýchlym krokom si to zamierila k chalanom. Rýchlo prešla cez zábradlie a postavila sa ku stolu s rukami vbok. Vôbec som nechápal, čo sa to deje a tak som pribehol za ňou.
,, ..láskavo mi povedzte, ktorý z Vás "vlastní" túto kabelku?!" kričala pri stole, od ktorého sa bojazlivo postavil Harry a smutne sa na ňu pozrel. Čakal som všetko, ale nie to, že sa natiahne a strelí mu také zaucho až to zabolí mňa.


15+ komentárov prosím. :)



17 komentárov:

  1. waaaaau :*** kraasne to je :) pipko ma na teba dobry vpliv :D btw dufam ze uz vylestil..figurky :D :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. áá !! geniálne ! :D :D proste umirám ! :* *: strašne moc je to dokonalé;)) och:* kucii rýchlo ďalšiu lebo keď nie ta asi nezaspím a zajtrajšiu oťapenosť budeš mať na svedomí ty ! ;D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Johoho, ten kluk má na tebe dobrej vliv :*
    Ta část je srašně geniálnííííí! ♥ Já chci taky #HoranHug :/
    Numer #1 už v mojej hlave už nieje jedlo, ale ona. - tak tohle mě dostalo :D
    Tohle je víc jak dokonalý, to ti povídám! ♥
    Nejvíc tě zbožňuju :3

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Uzasny koniec :D daj rychlo dalsiu ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ajj...krásny koniec teda :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. aaaaaa to si ako predstavujes??? takto nas trapit! davaj okamzite dalsiu! :**

    P.S: uzasne to je! :)))))

    your Dreamy ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Za ucho ? čoo ? to snáď nemyslíš vážne..Trošku ťa budem citovať ,,Čakala som všetko, ale nie to, že táto časť takto skončí ! Nie to, že ma budeš takto napínať ! ..ja už nemám slov na to, ako krásne píšeš :') Proste..táto časť (samozrejme ako všetky) je dokonalá už len preto, že ju píšeš ty..a samozrejme aj preto, vlastne aký je v tom dej. No proste krása..ja neviem čo už viac na to povedať. Šupittó sa pusti na ďalšiu časť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. so much perfectly! .-)))

    OdpovedaťOdstrániť
  9. avvs toto je niečo uzastne; dokonale napisane ;--)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. woooow! jsem zažraná do tohohle! :-**

    OdpovedaťOdstrániť
  11. nohh..so much beautifuls..^__^

    OdpovedaťOdstrániť
  12. is it relly secrets xDDD ale nie je to genialne tesum sa na dalsiu xP

    OdpovedaťOdstrániť
  13. zecss, absoluten sa mi t paci a predovsetkym ten konies :
    ,, ..láskavo mi povedzte, ktorý z Vás "vlastní" túto kabelku?!" kričala pri stole, od ktorého sa bojazlivo postavil Harry a smutne sa na ňu pozrel. Čakal som všetko, ale nie to, že sa natiahne a strelí mu také zaucho až to zabolí mňa.
    -DDD

    OdpovedaťOdstrániť
  14. hey sister, so sister < neviem prečo si to u toho spievám ale ok pekna cast ^@^

    OdpovedaťOdstrániť
  15. mam potazopcku kolko to bude mat casti - maximalne a minimalne ? a zasnes potom pisat aj novy? inak paci sa mi to hlavne ze tam je ten blondavi :-ĐĐĐ

    OdpovedaťOdstrániť
  16. je to perfektné! beba.

    OdpovedaťOdstrániť